Inget vi inte kan tillverka

Cartamundi är bland spelutvecklare världen över känt som en knutpunkt där alla behov uppfylls. Med detta menar vi att det inte finns något spelkoncept, kortspelskoncept eller förpackningskoncept som vi inte klarar av att tillverka. Vi uttryckte oss precis likadant den första gången vi pratade med vår kund Hemglass om att skapa en unik kundpresent. De behövde något lekfullt att erbjuda sina trogna köpare, och vi behövde bevisa för dem hur flexibla våra tjänster och vår tillverkningskapacitet är.

Hemglass Yatzy
 

Skopa Hemglass

Hemglass ville kunna erbjuda sina kunder ett tidlöst spel. En klassiker som de flesta känner till, och som spelas av familjer runt hela världen. Av den anledningen bestämde vi oss gemensamt för att skapa en fräsig Yatzy-spelbox. Förpackningen (som faktiskt normalt är ganska stor) behövde bli mindre, men ändå vara lika praktisk som originalet.
Först ringde vi våra kollegor i Tyskland. Deras fabrik i Altenburg är toppmodern. Den innehåller alla tillverkningsverktyg som behövs för att producera skräddarsydda spelboxar. Vi slog våra kloka huvuden ihop och funderade över vilken storlek på boxen som vore mest ideal och vilka profilfärger som bäst skulle passa för att skapa en spelupplevelse med en ”skopa Hemglass”.

Hemglass Yatzy
 

Magi som passar i en handväska

Tids nog startades tryckpressarna, ur vilka en helt magisk Yatzy-produkt kom fram. Den vackra boxen innehåller 6 tärningar, en penna, ett anteckningsblock och en tärningskopp. Lägg märke till att vi har valt att tillverka en tärningskopp som är oval snarare än rund. På det viset ryms den i mammas handväska, vilket är precis enligt kundens önskemål.
Det här är ett av många exempel på hur kunddrivna och flexibla vi är – och alltid kommer att vara. Att komma på skräddarsydda lösningar och koncept till varje kund är det vi på Cartamundi gillar mest.

Kontakt

Vill du diskutera ett projekt med oss, ta kontakt!

     
    Specifications
    Product category