En del av oss

Blir du förvånad om vi berättar att kryssningsföretag är några av Cartamundi Nordics viktigaste kunder? Det är allmänt välkänt att skandinaver historiskt sett alltid har haft en inneboende passion för segling och att erövra vatten – ända sedan de första vikingarna seglade iväg mot Europas kuster. Detta är fortfarande en stor del av vår identitet som skandinaver. Vi tar en båttur lika gärna som vi hoppar på bussen.

Segla på havet, spela kort

Att vi har utvecklat en stor samling spelkortlekar tillsammans med kryssningsföretag under årens lopp borde alltså inte komma som någon överraskning. Viking Line, Silja Line, Eckerölinjen, Tallink, Birka Cruises … alla säljer de varumärkta kortlekar i sina presentbutiker så att kunderna kan ägna sig åt detta härliga tidsfördriv. Att spela kortspel är helt enkelt en av många roliga saker att göra ute på sjön, medan man kryssar över vattnet och njuter av utsikten.

Stärk ditt varumärke

Varför visar vi upp detta på vår webbplats? Därför att det återigen bevisar hur enkelt de tidlösa produkter som vi tillverkar går ihop med varumärken som ger folk glädje och en paus från den grå vardagen. Det är därför vi har varaktiga partnerskap med vissa kunder. Om du har ett företag som erbjuder människor något de behöver i dagens samhälle när tiden flyger så snabbt förbi, kanske du skulle ta och skicka ett mejl eller ringa så kan vi komma överens om att ses någon dag det passar. Vi kan stärka ditt varumärke med skräddarsydda spelkoncept för alla därute som har kvar barnet i sig.

Kontakt

Vill du diskutera ett projekt med oss, ta kontakt!

     
    Specifications
    Product category