En bra kampanj

Om du är tysk eller skandinav är du kanske bekant med spelet Assano. Assano är ett roligt spel för människor i alla åldrar. Spelet går ut på att matcha ihop färger och nummer, och några extra aktionskort borgar för en mycket spännande och dynamisk upplevelse. Den levereras i en kartong med låg vikt och en vacker, färgglad design. Det är en klassisk upplevelse. Allt du behöver är några kort, ett par vänner, och spelet kan börja. En del personer spelar detta spel i timmar.

Så när Lalandia kontaktade oss för att skapa deras egen version av Assano var det som musik för våra öron. Det vi hade här var två mycket populära märken för skoj och nöje förenade. En dansk semesteranläggning och vattenpark i ett klassiskt Assano-kortspel… Vad kunde gå fel? Ingenting, faktiskt. En utmärkt kampanj höll på att komma igång.

 

Ömsesidig kärnverksamhet

I fall som detta samlar vi våra designers och produktionsexperter i ett rum tillsammans med klienten. Vi granskar alternativen tillsammans och lämnar inte bordet förrän vi har något som känns som en potentiell vinnare. Lalandia och Cartamundi visade sig vara en perfekt kombination, och samarbetet var givande. Det har kanske något att göra med vår gemensamma kärnverksamhet: säkerställa att människor av alla åldrar kan ha roligt och tillbringa oförglömlig tid tillsammans.

Vid valet av en spelprodukt för att befrämja ditt eget märke är det viktigt att förstå kraften och upplevelsen av ett spel. Assano är omedelbart roligt, det är ett snabbt spel som är lätt att lära sig. Du kan spela det var som helst, när som helst. Det är därför båda parter kände att Assano skulle fungera perfekt med märket Lalandia. Det var även därför vi antog utmaningen.

Kortspel med logo Lalandia
 

Resultatet märks

Resultatet av vår gemensamma ansträngning var en tämligen okomplicerad Assano-spelprodukt. En färgrik, ögonfägnande produkt som skulle synas i deras butik. Och det gör den verkligen. Glöm inte att kolla den om du tillbringar 4 fantastiska dagar i Lalandia. Gå in i deras butik och köp spelet som kommer att göra dina lyckade semesterdagar ännu mer lyckade.

Kontakt

Vill du starta ditt eget spelkort eller brädspel? Komma i kontakt!

     
    Specifications
    Product category