Din prototyp i några få steg

Skapa din egen prototyp i några få steg!

I komponentbutiken kan du välja de komponenter du behöver till ditt spel. Butiken har ett brett utbud av lådor, spelbrädor, kort, regler och jetonger.
I nästa steg kan du ladda upp din egen grafik.
När du har betalat ditt spel i förskott (Betalningar görs med kreditkort, Visa och Master Card) produceras spelen och skickas med bud.

På marknadens efterfrågan

Make My Game finns till för alla speluppfinnare som vill ha sin egen prototyp. Användningen av prototyper tar aldrig slut!

Oavsett om du behöver dem för pitching, en professionell modell att presentera på en crowdfunding-plattform, att skicka till möjliga distributörer eller de som har licens, … eller bara för att få ett kvalitetsprov för din spelportfölj eller samling. Utgivare av spel, som vill ha flera prov att testa med, visa en marknadsföringspanel olika designer att välja emellan, behöver sista minuten spel för att visa potentiella partners på en mässa … .. kan beställa prototyper på Make My Game-plattformen.

Make My Game Platform
 

Mellan en och 50 prototyper!

På Make My Game-plattformen kan du beställa mellan 1 och 50 prototyper! Om du beställer mer än 25 kan produktionstiden bli något längre än 10 arbetsdagar.
För förfrågningar om större volymer kan du alltid kontakta oss på info@makemygame.com.

     
    Specifications
    Product category