Sharing the Magic of Playing Together

En av Cartamundis målsättningar är att slå an den perfekta balansen mellan tradition och innovation. Vår historia sträcker sig ända tillbaka till 1765 som var året vi började tillverka och distribuera spelkort. I dag ser våra liv annorlunda ut. Det är viktigare än någonsin att tillbringa tid tillsammans, och vi måste göra det mesta möjliga av varje ögonblick vi har med varandra.

Kortspel för människor samman, lär oss att vara storsinta som segrare och att handskas med förluster och otur. Att lära sig saker medan man har roligt – det är vårt mål. Det är därför vi anser att våra kunder alltid förtjänar något extra.

Och det är just för att du ska få uppleva riktigt roliga stunder som vi har tagit fram vårt helt nya Shuffle-sortiment. I Color Addict testar vi dina nerver och reflexer när du kämpar för att vara den som fattar de snabbaste besluten. Med Mimiq bjuder vi på ett roligt och underhållande spel där du kommer att motionera ansiktsmuskler du inte ens visste att du hade. Dessutom behöver du inte längre någon ursäkt för att räcka ut tungan åt din bror eller syster!

Förutom att utveckla splitter nya produkter har vi arbetat hårt med att förbättra vårt traditionella sortiment. Harry Potter kommer till exempel att överraska dig med en ny magisk twist. Batman och Stålmannen kommer att flyga rakt in i ditt vardagsrum. Det kanske krävs en viss fantasi för att föreställa sig, men jo, även kortspel kan bära mantel.
Vi vet att alla innerst inne vill vara hjältar i sitt eget spel, så vår heroiska Copag 310-familj utgör vår nya standard för kortekvilibrister och magiker. Med vår nya exklusiva ytfinish TRUE LINEN B9 som klär kortleken COPAG 310 säkerställer vi överlägset handhavande och stryktålighet, specialutvecklade i jakten på perfekt fingerfärdighet och finess.

Med spelformen 4 i 1 får du uppleva unik speltid tillsammans med nära och kära. Löjliga familjerna, Memory, Actionspel och Snapp ser bättre ut än någonsin tidigare, och fortsätter att göra det lång tid framöver. Anledningen till att Cartamundi finns till är inte för att tillverka spelkort eller uppfinna nya kortspel. Det är att skapa värdefulla ögonblick i människors liv. För din skull.
Vi önskar dig en trevlig genomläsning av 2020 års katalog.

International Playing Cards Catalog

Kontakt

Vill du distribuera våra kortspel? Komma i kontakt!