Passionerat samlande

Genom åren har Cartamundi blivit expert på kampanjer med lojalitetskort. Sådana kampanjer är helt inriktade på att samla och anknyta. Den bakomliggande idén ser ut så här: kunder som handlar erbjuds en exklusiv uppsättning samlarkort när de köper något i din butik. Ju mer de handlar, desto fler spännande nya kort kan de lägga till i sin samling. Att se barn och deras familjer bli passionerade samlare samtidigt som de engagerar sig i din butik kan vara mycket givande. Kampanjerna kan ibland nästan gå överstyr, då människor fäster sig ordentligt vid kampanjen.

Oemotståndligt innehåll

Vad är nyckeln till en lyckad samlarkampanj? Viktigast är nog att hitta ett tema som passar in med ditt varumärkes historia och som slår an en ton hos dina fans. När vi har uppnått detta, är allt som krävs att våra erfarna och superkreativa formgivare och copywriters sätter sig ner och förverkligar det hela. Innehållet är avgörande, och med en professionell visuell och verbal presentation blir din lojalitetskampanj oemotståndlig.

Danskar och Disney

Det här är en lojalitetskampanj med samlarkort som vi är särskilt stolta över på Cartamundi Nordic. Kampanjen för Dagrofa var vår allra första och framgångsrika kampanj i Skandinavien. Ju mer deras kunder köpte, desto fler Disney-flowpack kunde de samla på. Danska barn och familjer försökte med stor energi att fylla sina stiligt utformade album, och fick samtidigt ett extra incitament för att fortsätta samlandet: Chanser att vinna resor, e-böcker – och till och med ett exklusivt besök på Disneyland i Paris. Överlag var det en perfekt första kampanj. Vår erfarenhet är att när du väl har upplevt all den energiska uppmärksamhet som byggs upp runt en kul engagemangskampanj så är det svårt att lämna den bakom sig. För många av våra kunder i olika länder blir dessa kampanjer till en årlig tradition. De ökar försäljningen, men ännu viktigare – de hjälper dig att knyta till dig kunder från mycket ung ålder. Och det går knappast att skatta nog högt.

Kontakt

Vill du diskutera ett projekt med oss? Kontakt!

     
    Specifications
    Product category