Efter två års utvecklingsarbete i nära samarbete med framstående trollkonstnärer och kortekvilibrister kan vi nu stolt presentera COPAG 310.

Korten

COPAG 310 har försetts med den exklusiva ytfinishen TRUE LINEN B9 som ger ökad hållbarhet och enastående handhavande. Denna ytfinish är resultatet av intensiva FoU-ansträngningar och grundlig testning av fler än 300 prototyper. Korten är mjuka och ändå fjädrande, och det smidiga handhavandet härrör från en omsorgsfullt avvägd balans mellan bas, ytbeläggning, linnefinish och snitt – alla dessa faktorer samverkar för att möjliggöra perfekt fingerfärdighet och finess. Skräddarsydda för dina behov.

För trolleri...

COPAG 310 är skräddarsydda för trollkarlar och deras konster. Leken är av standardpokerstorlek och går att använda direkt ur kartongen; den har två identiska jokrar, ett kort med dubbla baksidor, och ett med tomt motiv – allt för att öka möjligheten att utföra ännu fler rutiner. Vidare har leken standardmotiv och klassiskt utformad baksida, samt finns i standardfärgerna blått och rött – allt för att säkerställa att korten är lättlästa för din publik och ådrar sig så få misstankar som möjligt. För samma ändamål hjälper det att COPAG är ett välkänt och respekterat pokermärke.

Som om det inte vore nog lade vi nyligen till tre nya medlemmar i COPAG 310-familjen: två COPAG 310 trickkortlekar (en Svengali-lek och en med avsmalnande kort (”tapered”) samt första upplagan i en serie COPAG 310 gaffkortlekar med fler på väg.

Copag Poker Spelkort 310
 

...och för cardistry - kortekvilibrism

TRUE LINEN B9 ytfinish har redan gjort sig ett namn bland kortekvilibrister. Särskilt uppskattas den för sin slitstyrka och enastående smidiga handhavande. Ytfinishen gör COPAG 310 till det idealiska verktyget för kortekvilibrister i deras eviga resa mot nya showtrick och perfekta formationer. Dessutom ser den klassiska men unika blomstermönstrade baksidesdesignen fenomenal ut i rörelse, där mittenblomman utgör ett naturligt uppmärksamhetsfång vid snurrmanövrar, och en väl tilltagen bård som påminner om gamla casinokortlekar.

COPAG 310 är en utomordentlig standardkortlek för cardistry – kortekvilibrism – en konstform som långtifrån är färdigutforskad.

Talet

Vi skulle kunna säga att 310 härrör från 3/10 – 3:e oktober – det datum som tillverkningen av ytfinishen TRUE LINEN B9 gick av stapeln. Andra menar kanske att 310 utgör en blinkning åt det antika Greklands numerologi, medan trollerikonstnärer kanske säger att 310 syftar på 31/10, Världsmagidagen. Men vad betyder 310 för dig? Hur ser din historia ut?

Kontakt

Vill du starta ditt eget spelkort eller brädspel? Komma i kontakt!

     
    Specifications
    Product category